Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.11.27. Kedd

2012.11.27

Éppen két hónapja, hogy hazajöttem az életemet megváltoztató Útról.
Órára pontosan két hónapja, hogy apósom kitette a szűrömet a házából. Nincs bennem harag, sőt hálás vagyok neki, mert kényszerített arra, hogy a szükséges döntéseket hamarabb meghozzam.

Most még is azt érzem, hogy meg vagyok rekedve.

Eltelt 60 nap és mire haladtam? Megírtam ezt az úti beszámolót, amire nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam és Ti is nagyon sokan támogattatok abban, hogy írjak egy könyvet. Elvégeztem egy beteg gondozói tanfolyamot Angliában. Segítettem a kedvenc sógoromnak a gazdaság körüli aprócseprő dolgok rendbetételében… és még biztos lehetne felsorolni pár dolgot a mentségemre, de én akkor sem tettem semmit annak érdekében, hogy az Életem visszatérjen a normális kerékvágásba.

NEM TEREMTEK MARADANDÓT!

Ez nagyon zavar engem.

Egy férfinak pénzt kell keresnie! (Milyen sablonos is tudok lenni!) És biztosítania a családja megélhetését.

Itt várok négy és fél hete arra, hogy hívjanak Angliából, és kapjak egy munkát. Megint függök valamitől, pedig elhatároztam, hogy ez soha többet nem fog előfordulni. DÖNTÖTTEM! Elfogadok egy munkaajánlatot, amit másfél hete kaptam. Nem várok tovább és kezdem az alapoktól ismét. Ha egyszer fel tudtam építeni egy boldog és bőségben gazdag életet, akkor másodjára is sikerülni fog. Talán sokkal hamarabb is, és talán sokkal stabilabban!

És talán sokkal több ember életére leszek hatással…

Most csak azért ültem le, mert egy kicsit ki akartam írni magamból a bennem felhalmozott feszültséget. Most az egyszer nem akarok mélyen belemenni a „depressziómat” kiváltó okba, megtartom magamnak. Elvégre minden személyes dolgot nem oszthatok meg, nem magam miatt, hanem azok miatt az emberek miatt, akik velem „kénytelenek” élni. Talán észrevetted, hogy számomra nincs tabu, őszintén írok le minden történést. Nekem így jó.
A mai beszámolómnak se füle se farka, de nem tudok mindig előhúzni egy angyali üzenetet, egy reinkarnációs utazást. Arra is gondoltam, hogy ellőttem a puskaporomat már az első pár bejegyzésnél. De ha így is van, mivel ezt a blogot már magamnak írom, tehát nem kell, hogy rosszul érezzem magam.

Hogy ne legyen teljesen hiábavaló ez az oldal, legyen a mai nap üzenete az, hogy IMÁDKOZZ! Nem kell tudnia senkinek, akihez szól, az úgy is megkapja. Csendesítsd el az elméd, ereszkedj le a szívedbe, aztán gondold végig, hogy mire kérsz megoldást az életedben, majd fogalmazd meg magadban. Az ima lényege, hogy a szíveddel kérd és ne az elméddel.

Bizonyított tény, hogy a szív által kibocsájtott elektromágneses rezgés 5.000-szer nagyobb, mint az agyé. Éppen ez az oka annak, hogy ha valamit akarsz, de nem hiszel benne, akkor esélyed sincs arra, hogy megszerezd. Akarni az agyunkkal tudunk, a szívünkkel vágyunk a dolgokra. És ha ezt tiszta szívvel, igaz hittel és égető vággyal teszed, akkor az Univerzum elhozza a kívánt dolgot az életedbe.
Én minden nap imádkozok. És nem fáj sem imádkozni, sem felvállalni.

Szeretetet kívánok neked!

 

Ugrás a következő bejegyzéshez >>>