Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.12.25 Kedd

2012.12.25

Kedves Mindenki, aki követi a blogomat. Úgy döntöttem, hogy a tiszta végkifejlet miatt, nem írom egy ideig a történetemet, legalább is nem publikus formában. Természetesen az utolsó bejegyzésem óta is folyamatosan vezetem a naplómat, mert ennek hiányában a hullámzó lelki állapotom miatt, az akkor aktuális érzések hamar a feledés homályába vesznének. A december elejei bejegyzésem óta számtalan dolog történt velem és számtalan érzés érintett meg, de a körvonalazódó terveim és a mélyen bensőséges élményeim miatt csak egy bizonyos idő elteltével akarom megosztani, persze úgy, hogy a valóságot igyekszem minden tekintetben hűen visszaadni. Ha a magánéletem úgy alakul, ahogy szerettem volna, akkor nincs okom változtatni, ha nem, akkor meg minek? Az indiai történetet akkor fogom feltenni, ha az egész egyben kész lesz, és a fényképeket is kiszelektáltam. 

Egy mai jó tanács: ne feledd, a bőség fejben kezdődik! Cseréld ki a gondolataidat a hiányról, arra, amit meg szeretnél élni, és a tapasztalás is hamar megjelenik világodban! Döntsd el, hogy győztesnek jöttél a földre, vagy vesztesnek - hidd el, ez csak választás kérdése! Javasolnám, hogy hallgasd meg naponta kétszer az alábbi meditációt, és fél éven belül érzékelni fogod a változást. Nem baj, ha nem követed az elmondottakat, mert az a tudatalattidban e nélkül is kifejti a hatását.

A régi világnak vége lett december 21-én, és az új elkezdődött. Ebben már az ERŐ helyett a SZERETET lesz a viszonyítási pont. Sem az emberi kapcsolatok, sem a vállalkozások, sem a kormányok, melyeket az eddigi énközpontú ideológia mozgatott, NEM LESZNEK ÉLETKÉPESEK! 

Kívánok mindenkinek nagyon boldog és bőségben gazdag Arany kort. Legkésőbb tavasszal jelentkezem...

 pc240127.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.