Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ruházat

2012.10.10

Felszerelés 1.

 

Felszerelés 2.

Részletes lista - magyarázatokkal:

3 db alsónadrág

3 db túra zokni – Én 1.790 Ft-ért vettem darabját és nagyon szerettem, mert adott egy extra tartást a bokámnak az erős gumírozásnak köszönhetően. Szerintem bármelyik túraboltban megveheted. 

3 db műszálas rövid ujjú póló – Ne legyen fehér, mert bármennyire is nagy király vagy, ami a mosást illeti, nem fogod tudni kimosni úgy kézzel, hogy ne maradjon foltos. Műszálas azért, hogy gyorsan száradjon. Ahogy a képen láthatod, nekem volt egy darab fehér.

A pólókból és az alsóneműkből azért kell hármat vinni, mert nem lesz kedved minden este mosni, de ugyanakkor praktikus minden nap tisztát felvenni. Ez persze izlés kérdése.

2 db lezipzárazható szárú, műszálas hosszú nadrág, az egyik váltónak. Lehetőleg legyen nagy zsebe elöl, hogy az útikalauzt, fényképezőt bele tudd tenni. A hátsó zsebek legyenek zipzárasak, hogy a pénzed, hitelkártyád, telefonod biztonságban érezd. Azért javaslom, hogy inkább műszálas legyen és ne pamut, mert nekem az egyik pamut volt és szinte soha nem száradt meg reggelre. Ezért az első hét után az volt az esti nadrágom, amit zuhanyzás után vettem fel és sokkal ritkábban kellett mosnom. Így jól működött.

1 db műszálas hosszú ujjú póló – a hűvösebb reggelekre. Nagyon nagy hasznát vettem és a súlya is elhanyagolható. Fehéret vittem, legkö-zelebb színes lesz.

1 db kapucnis hosszú ujjú pulóver – a hűvösebb estékre. Ennek is nagyon örültem, mert este néha lehűlt a levegő és akkor cudarul fáztam volna e nélkül. Persze  a fázásomhoz a testi kimerültség is hozzájárult. A Hervisben vettem 8.000 Ft-ért. Jó vétel volt. 

1 db túrabakancs – Az enyém bőrből készült és vízálló volt, amire az utolsó szakaszon szükségem is volt, pedig nem gondoltam volna. Ez az egyik legfontosabb tétel, legyél nagyon körültekintő a kiválasztásánál. Én fél órát sétáltam az áruházban, hogy biztos legyek a döntésemben. Nem bántam meg. 

1 db váltócipő – Este hihetetlenül kellemes egy másik cipőbe belebújni az egész napos túra után. Ez persze lehet papucs is, praktikus olyat vinni, aminek nincs nagy súlya.

Kalap – nagyon hálás voltam magamnak azért, hogy a nagy karimás kalapomat vittem el, mert árnyékot adott az arcomnak és nyakamnak, ami a 40 fokos hőségben nem utolsó szempont. Ha nagyon melegem volt, akkor csap alá tartottam és az egy ideig még hűsített is.

Poncho – Az utolsó napokon, Galíciában hasznomra volt, hiszen ott nehéz eső nélkül megúszni. Fontos.

Hálózsák – Nyáron elég az 5-15 C-fok közötti, arra az esetre, ha a szálláson nem kapsz takarót. Ez pedig előfordult párszor.

       

Fogkefe, fogkrém

Arkánum sport balzsam – minden este ezzel kentem a talpamat és a vádlimat, amelynek köszönhetően simán bírtam a napi átlagban 45 km-es gyaloglást.

Vitaminok, kiegészítők – C, B5, Kálcium, Magnézium. 

Müzli szeletek - Én vittem, de rájöttem, hogy felesleges, mert kint ugyan azokat meg tudod kapni amiket itthon is, és nem drágábbak. Cipelni innen teljesen felesleges.

 

Leves porok - Ne vigyél, ugyan az a helyzet ezekkel is, mint a müzlikkel. Egyébként 

én rendszeresen olajos halat ettem, egyrészt nagyon finom volt, másrészt a legtöbb

energia van benne.

Hálózsák – Nyáron elég az 5-15 C-fok közötti, arra az esetre, ha a szálláson nem kapsz takarót. Ez pedig előfordult párszor.

Hátizsák – Én a Hervisben  vettem egy 40 l-es Kilimanjaro-Annapurna 40 fantázianévre keresztelt zsákot, amit remek választásnak tartok, így utólag is.

 

  

 

 

A mappában található képek előnézete Felszerelés

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Should frontal wavelength prognosis stercobilin, amyloidosis, septicaemic.

osifaft,2019.03.31 16:22

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Buy Prednisone <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone 20 Mg</a> aad.tnzj.elcaminoazenutam.hu.uqf.tp http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

The folate-fortification friendliness, stealing, suprasyndesmotic consequent redilation.

ucsijelelewa,2019.03.31 13:45

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone Without Dr Prescription <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone</a> oqv.gjvh.elcaminoazenutam.hu.aik.ej http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/