Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Abraham tanítások dióhéjban

2013.07.26

 

p9190317.jpg

- A Jólét a természetes állapotod.

- Az Egészség a Természetes állapotod.

- Világod minden általad jónak tartott dologban bővelkedik, és könnyen hozzájuthatsz ehhez a bőséghez.

- Nem azért vagy itt a Földön, hogy létjogosultságodat és értékeidet bárkinek is bizonyítsd.

- Az örök fejlődés folyamatában haladsz, és azon belül éppen jó helyen vagy.

- A fejlődés végtelen.

- Teljesen szabad vagy. Minden életélményedet Te vonzod magadhoz. Még a kötöttséget is szabadságodban áll életedbe vonzani.

- Úgy érzel, ahogy gondolkozol, és érzéseidtől függően sugárzol. Ez a belőled áradó sugárzás minden létezőre hatással van, anyagira és nem anyagira egyaránt. Ez a Te erőd, ami befolyásolja a világ alakulását.

- Saját életélményedet természetesen a Te erőd alakítja a legnagyobb mértékben.

- Az egész világegyetemben egyetlen véleménynek van számodra igazán jelentősége: a sajátodénak. A magadról alkotott vélemény pedig kihat az egész világegyetemre. 

- Amint olyanra összpontosítasz, és ily módon olyant vonzol magadhoz, ami harmonizál azzal, amit jónak tartasz, Belső Lényed pozitív érzelemmel jelez.

- Amint olyanra összpontosítasz, és ily módon olyant vonzol magadhoz, ami nem harmonizál azzal, amit jónak tartasz, belső lényed negatív érzelemmel jelez.

- Mai Életed az eddigi gondolataid és érzéseid eredménye. A jövődet a mai szemléleted alakítja.

- A Világmindenség teremtő életereje, illetve energiája áramlik át rajtad, és az szó szerint minden létezővel összekapcsol. Az egyes, konkrét dolgokat figyelmeddel, azaz ráirányított gondolataiddal vonzod magadhoz.

- Valahányszor negatív érzelmet érzel, abban a pillanatban a negatív vonzás 'üzemmódjában' működsz. Ilyenkor általában ellenállsz valaminek, amire vágysz.

- Azért hiszed magad erőtlennek, mert az általad áhított dolgokat megteremtő gondolataid többségét eddig ellentétes tartalmú gondolatokkal közömbösítetted. 

- Amint felhagysz azzal, hogy ellentétes irányú gondolatokkal megakadályozd energiaáramlásodat, megismered az Erődet.

- Nem kell bizonyítanod, hogy jogod van a létezéshez. Léted már önmagában elegendő bizonyíték ehhez.

- Ezen anyagi sík elhagyásához nem muszáj betegséget vagy öregséget vonzanod életedbe. Vágyad ereje önmagában is elegendő ahhoz, hogy szabadon idejöjj vagy innen távozz. Szabadon lehetsz bárhol és bármikor. 

- Örömöddel örömet nyújtasz a világnak.

- Fájdalmaddal fájdalmat közvetítesz a világ felé.

- Ahogy gondolkozol, úgy érzel. Ahogy érzel, úgy sugárzol. S ahogy sugárzol, úgy hatsz.

- Isten, azaz a Minden Létező, avagy az anyagtalan, nem a befejezettség állapotában várja, hogy őt utolérd, hanem kedvét leli mindabban, amit Te átélsz. Hiszen ahogy élsz, ahogy gondolkozol, s ahogyan érzel, mindaz gazdagítja őt, a Minden Létezőt.

- Te a nem-fizikai világ fizikai, anyagi megtestesülése vagy. Társteremtők vagyunk. Te egy egyedi, új nézőpontot kínálsz fel, mi pedig a tágabb tudatosságunkat. 

- Az Élet alapja a szabadság, az élet célja az öröm, az élet eredménye a fejlődés.

 

Még több videó itt  >>>

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.