Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.03.06.

2013.03.06

Vágyaid és meggyőződéseid csupán gondolatok. A figyelmeden, az akaratodon, a vágyadon keresztül kérsz. Akár arra vágysz, hogy megtörténjen, akár arra, hogy ne, mindenképpen teremtesz! A meggyőződés csupán egy ismétlődő gondolat, és mint ilyen, könnyedén lecserélhető.

Az agy és a szív is bocsájt ki elektromágneses rezgéseket. A kettő között egy óriási különbség van, az erejük. A szív rezgései 5.000-szer nagyobb intenzitásúak, mint az agy által kibocsájtottak. Ez magyarázza meg azt, hogy miért van az, hogy kérsz valamit a tudatos feleddel, azaz az agyaddal és mégsem éred el. Leírod a vágyaidat, ahogy annyiszor hallottad, akár minden nap és mégsem lesz belőlük semmi. Azért, mert a szíveddel nem „hiszed” el. Kételkedsz abban, hogy ezt Te megérdemled-e egyáltalán. Nem lehetséges, hogy éppen Te nyerj a lottón; vagy már túl vagy a negyvenen, ha eddig nem találtad meg az igazit, akkor miért éppen most találnád meg…
Felejtsd el az önkorlátozó gondolataidat és csak egyszerűen éld meg a beteljesedés gyönyörét. Érezd, hogy már megkaptad, amire vágysz. Az univerzum mindig válaszol a kérésedre. Csak nem mindegy, hogy miből fakad a kérésed, a hiány vagy a bőség állapotából. És általában mi emberek, mikor kérünk? Természetesen, ha nincs. Ez nem baj, csak legyél tudatos arra, hogy minek adsz energiát. A vágyott dolog hiányának vagy annak az érzésnek, hogy már a birtokában vagy. Válaszd az utóbbit. Hiszen a teremtés alapja az érzelem, a szív!
Hidd el, hogy megkaphatsz bármit.
5.000-szeres teremtés az hatalmas különbség! Vedd kezedbe a saját életed irányítását és tudd, hogy határtalanok a lehetőségeid.

Ez a videó 14 perces, és egy érdekes dolgot mutat be.

p9100110.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.