Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


14. nap - 2012.09.20. Csütörtök

2012.10.30

Ma nagyon kimerültem, amit pedig a megtett táv nem indokolna. Már reggel nem nagyon volt kedvem elindulni, de itt nincs más választása az embernek. Sötétben vágtam neki a városnak és persze egyedül. Szerencsére kb. 15 km-nél találkoztam Jeremivel és onnan együtt mentünk Villafrancáig. Ott Ő bement az egyik kis boltba, de mivel én mogyorókrémet akartam enni, ami ott nem volt, ezért kerestem egy nagyobb üzletet és mikor visszamentem, már nem találtam. Van egy olyan érzésem, hogy találkozunk még, hiszen egy a ritmusunk. Mint később kiderült, a megérzésem megcsalt, mert nem futottunk össze többet.

p9200377.jpgPihentem egy órát délben és utána a Camino Durot, mint az egyik lehetséges alternatív útvonalat választottam. Azon kívül, hogy ez hosszabb volt még sokkal fárasztóbb is. Nagyon kipurcantam a 10 km végére, de legalább volt egy kis testedzés és nem kellett az autóút mellett mennem. Magam sem gondoltam volna, de ahogy leértem Trabadeloba, ahol a két út összefut, még további 10 km-t mentem. Nem lett volna kötelező mennem, mert volt több szállás is, de valami húzott a Ruitelán nevű helyhez. Talán az, hogy egy nagyon kedves, Írországban élő, portugál barátomat Ruinak hívják…

p9210389.jpgMint kiderült a megérzésem nem csalt, mert egy remek szállást találtam, ahol a recepciós ürge nem nagyon beszélt angolul, de olyan kellemes kisugárzása volt és annyira egy hullámhosszon voltunk, hogy még vacsorára és reggelire is befizettem. Nem bántam meg egyiket sem, mert a vacsora 4 fogásos volt: sárgarépa leves, tonhal saláta, pesto és puding. Közben a háttérben lágyan szólt egy indiai zene, ami kellemes, meghitt légkört szolgáltatott a társaságnak. Vacsora után kiültem a teraszra és kibokszoltam a cipőmet, mialatt bekapcsolódtam a kint ülők társalgásába. Volt egy német ürge, Tom, aki Ausztráliában él már 20 éve, egy amerikai-kínai csaj és két német fiatal.
p9210391.jpgAztán jött Carlo, a szakács és felajánlotta, hogy megmasszíroz, ha ott leszek tíz perc múlva, mert most átmegy és iszik egy sört.

Éppen akkor jött vissza, amikor indultam lefeküdni és úgy látszik, hogy nem felejtette el, mert elkapott és be is vitt egy helységbe, ahol egy szivacs volt a földön és mindenféle krémek a fal mellett lévő polcon. Legalább egy fél órás kényeztető masszást kaptam tőle, amely remekül esett elgémberedett izmaimnak. Köszönöm Carlo!

 

Ugrás az aktuális fényképekhez (új ablakban) >>>

Ugrás a 15. napra >>>

 

A mappában található képek előnézete 14. nap

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.