Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


05. nap - 2012.09.11. Kedd

Nagyon hosszú napom volt. Bár reggel nem indultam csak 7.45-kor, de este 7-re értem ide. Meg akartam állni Ventonában, de ott közölték, hogy nincs hely. Mielőtt beértem, éppen azon tanakodtam, hogy akarok-e még két órát gyalogolni? Úgy döntöttem, hogy nem, de mivel ember tervez, Isten végez, ezért még akarnom kellett…
p9110135.jpgVégig kavicsos úton haladtam és úgy döntöttem, hogy hazaviszek pár kavicsot és odaadom azoknak, akik fontosak nekem.

Indulás után nem sokkal találkoztam a dán csajokkal és egy órát együtt mentünk, de aztán örökre búcsút intettünk egymásnak. Hallgattam a Most hatalmát, de sokat is gondolkoztam. Főleg Gabi és a gyerekek voltak a gondolataimban. Annyira szép családom van, és én annyira szeretem őket. Én mégsem találom a boldogságot és ezt ráfogom Gabira és arra, hogy eltérő a rezgésünk. Benne nincsenek elvárások, csak bennem. Lehet, hogy a hiba is bennem van? Olyan mélységes szeretetet érzek iránta, de mégsem tudom, hogy akarok-e vele élni. Azt hiszem, hogyha anyagilag rendben lennénk és meglenne a házunk, akkor nem változtatnék. De most annyira kusza minden az életünkben, hogy ha már elkezdődött egy nagytakarítás, akkor érdemes mindennel szembenézni és kitakarítani az egészet. p9110128.jpgAzt a kérdést tettem fel az úton magamnak, hogy ha a gyerekek nem lennének, akkor akarnék-e együtt élni vele? Sajnos az őszinte válaszom az, hogy nem. Nem illünk egymáshoz. Én sokkal őrültebb és nyitottabb vagyok, mint Ő. Nekem kell a szenvedély és az, hogy kifejezzük, amit érzünk. Nekem kell az ölelés, a simogatás, a beszélgetés és a másik elismerése is. Sok olyan dolog, ami nincs meg benne. Lehet, hogy csak én nem tudom kihozni belőle, de annyi mindent próbáltam már. Talán nem én vagyok a kulcs, ami a zárját nyitja.

Ma megcsíptem az utolsó ágyat a szálláson. Mesélte a recepciós, hogy tegnap egy amerikai srác ugyan onnan jött, ahonnan ma én, de neki már nem volt helye és tovább kellett mennie még 6 km-t. Én szerencsésebb voltam most. De lesz ez még így se. (lett...) 

 

Ugrás az aktuális fényképekhez (új ablakban) >>>

Ugrás a 6. napra >>>

 

 

A mappában található képek előnézete 05. nap

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.